Anniina valtonen yle sää

Anniina Valtonen – Uutiset – YLE

Anniina Valtonen | Yle Uutiset

Ylen uutiset aiheesta ”Anniina Valtonen” nopeasti ja luotettavasti. … Sää kylmenee marraskuulle tutumpiin lämpötiloihin – nyt on hyvä hetki talvirenkaiden …

Ylen uutiset aiheesta ”Anniina Valtonen” nopeasti ja luotettavasti.

Anniina Valtonen – uusimmat sisällöt – yle.fi

Anniina Valtonen aloittaa Puoli seitsemän -ohjelman perjantaijuontajana: “Jännittää, koska tämä on uutta ja ihmeellistä, mutta säästä en ole luopunut”.

“Vieläkin hengästyttää”, sanoo Anniina Valtonen, jonka aamu …

Ylen meteorologi myöhästyi säälähetyksestä – “Vieläkin hengästyttää”, sanoo Anniina Valtonen, jonka aamu oli täynnä kommelluksia

6.10.2022 — Ylen meteorologi myöhästyi säälähetyksestä – “Vieläkin hengästyttää”, sanoo Anniina Valtonen, jonka aamu oli täynnä kommelluksia.

Teknisten ongelmien lisäksi uutisten muutto aiheutti säälähetyksiin yllättäviä tilanteita ja jännitystä lähetyksien onnistumisista.

Anniina Valtonen aloittaa Puoli seitsemän – YLE

Anniina Valtonen aloittaa Puoli seitsemän -ohjelman perjantaijuontajana: “Jännittää, koska tämä on uutta ja ihmeellistä, mutta säästä en ole luopunut”

16.12.2021 — Anniina Valtonen ehti kokeilla Puoli seitsemän juontamista jo mysteerijuontajaviikolla marraskuussa. Valtosen päätyö on yhä Ilmatieteen …

Meteorologi Anniina Valtonen juontaa perjantait yhdessä Olli-Pekka Kursin kanssa. Maanantaista torstaihin Puoli seiskaa juontavat entiseen tapaan Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen. Valtonen jatkaa myös Yle säässä.

Valkoinen joulu on tulossa aika lailla koko maahan – YLE

Hyviä uutisia meteorologi Anniina Valtoselta: ”Valkoinen joulu on tulossa aika lailla koko maahan” | Yle Uutiset

21.12.2022 — Hyviä uutisia meteorologi Anniina Valtoselta: ”Valkoinen joulu on tulossa aika lailla koko maahan”. Ulkona liikkuessa kannattaa joulun pyhinä …

Ulkona liikkuessa kannattaa joulun pyhinä olla varovainen, sillä sään kylmetessä tiet muuttuvat liukkaiksi.

Anniina Valtonen PS:n perjantaijuontajaksi: “Sääkartoista en …

16.12.2021 — Kuva: Petteri Bülow / Yle. meteorologit,Meteorologit,sääennusteet,sää,sääkartat,sääkartta. Onko …

Onko sinun vikasi jos on huono sää, Anniina Valtonen? | Miia …

Onko sinun vikasi jos on huono sää, Anniina Valtonen? | Miia Krause | Yle Areena – podcastit

Onko sinun vikasi jos on huono sää, Anniina Valtonen? Julkaistu: la 26.11.2022. Poistuu: poistuu su 26.11.2023. 5 326 kuuntelukertaa. play_arrowToista.

“Ilo ja säteily ovat sitä, että minulla on aidosti hyvä olla itseni kanssa. Olen edelleen kiltti mutta en sinisilmäinen. Osaan nykyään sanoa ei eikä minua pompotella. Matka tähän on ollut kuitenkin pitkä.”

Ylen meteorologi Anniina Valtonen myöhästyi … – Yle Areena

Ylen meteorologi Anniina Valtonen myöhästyi sääosuudestaan suorassa aamulähetyksessä. | Uutisvideot 2022 | Yle Areena

6.10.2022 — Valtonen saapui säästä kertovaan osuuteensa juosten ja joutui hetken tasaamaan hengitystään ennen kuin pystyi aloittamaan juontamisen.

Valtonen saapui säästä kertovaan osuuteensa juosten ja joutui hetken tasaamaan hengitystään ennen kuin pystyi aloittamaan juontamisen.

Anniina Valtonen (@AnniinaValtonen) / Twitter

Meteorologi. Tutkii ja ennustaa sään säntäilyt YLE:llä. … Anniina Valtonen Retweeted … Kylmenee, ei kylmene, kylmenee.. Yritystä on jostakin. #ylesää.

Meteorologi Anniina Valtonen jättää Ilmatieteen laitoksen

17.11.2022 — Työt Ylen tv-meteorologina Valtonen aloitti vuonna 2019. – Mutta innolla odotan jo ensi vuoden uusia työhaasteita, Valtonen päättää …

Keywords: anniina valtonen yle sää, yle sää anniina valtonen