Bulgaria sää

Sää ja ilmasto – Sunny Beach – Apollomatkat

Sää ja ilmasto – Sunny Beach | Apollomatkat

Sääuutiset | Ensimmäistä talvilomaviikkoa vietetään talvisessa säässä – pian luvassa yksi kuluvan talven kylmimmistä öistä Julkaistu tänään klo 18.35 …

Katso sää ja ilmasto kohteessa Sunny Beach: päivän ja yön alin lämpötila, veden lämpötila, sademäärä, poutapäivien määrä ja aurinkoiset tunnit/vrk.

Sää Bulgaria – Foreca.fi

Katso sää tänään, huomenna ja seuraavat 10 päivää: sääsymboli, vuorokauden ylin ja alin lämpötila, tuuli ja sademäärä.

Sääennusteet, havainnot, sääkartat ja paljon muuta koko maailmaan.

Sää Burgas 10 vrk – Foreca.fi

Katso tietoa Bulgarian säästä: päivän ja yön keskilämpötilat, meriveden lämpötila sekä poutapäivien määrä eri kuukausina ja eri kohteissa Bulgariassa.

Katso sää tänään, huomenna ja seuraavat 10 päivää: sääsymboli, vuorokauden ylin ja alin lämpötila, tuuli ja sademäärä.

Bulgaria – Sää ja lämpötila | TUI.fi

Get the monthly weather forecast for Burgas, Burgasin alue, Bulgaria, including daily high/low, historical averages, to help you plan ahead.

Sää – Bulgaria – Napsu

Vaikka Bulgaria sijaitseekin Mustanmeren rannalla ja eteläisessä Euroopassa, muistuttaa vuoristoisen maan ilmasto mannerilmastoa eli kesät ovat kuumat ja talvet …

Burgas, Burgasin alue – Kuukausittainen sää – AccuWeather

Burgas, Burgasin alue, Bulgaria: Kuukausittainen sää | AccuWeather

heinäkuu keskiverto sää Bulgaria. Bulgaria lämpötilat vaihtelevat heinäkuusaa 13°C ja 27°C välillä. Se on heinäkuulee lauhkeaa, …

Get the monthly weather forecast for Burgas, Burgasin alue, Bulgaria, including daily high/low, historical averages, to help you plan ahead.

Bulgarian sää ja ilmasto – Kerran elämässä

Bulgaria lämpötilat vaihtelevat kesäkuusaa 11°C ja 24°C välillä. Se on kesäkuulee lauhkeaa, mutta suosittelemme kaiken varalta ottamaan lämmintä mukaan.

Vaikka Bulgaria sijaitseekin Mustanmeren rannalla eteläisessä Euroopassa, muistuttaa vuoristoisen maan ilmasto mannerilmastoa eli kesät ovat kuumat ja talvet kylmät.

Heinäkuun sää sijainnissa Bulgaria 2023 – Sääennuste.com

Bulgaria sää heinäkuu 2023 | Sääennuste.com

Tarkista heinäkuun 2023 sääennusteiden keskiarvo sijainnissa Bulgaria, mukaanlukien lämpötilat ja sadepäivien määrä. Näe Bulgaria päivittäinen sää heinäkuusaa 2021 kalenteristamme.

Bulgaria sää kesäkuu 2023 – Sääennuste.com

Bulgaria sää kesäkuu 2023 | Sääennuste.com

Tarkista kesäkuun 2023 sääennusteiden keskiarvo sijainnissa Bulgaria, mukaanlukien lämpötilat ja sadepäivien määrä. Näe Bulgaria päivittäinen sää kesäkuusaa 2021 kalenteristamme.

Keywords: bulgaria sää, sunny beach sää, sunny beach bulgaria sää, sää bulgaria sunny beach, sää sunny beach