Finnair plus

Tervetuloa Finnair Plus -ohjelmaan

Finnair Plus -kanta-asiakasohjelma | Finnair Suomi

Finnair Plus on kanta-asiakasohjelma kaikille, jotka lentävät kanssamme – lensitpä usein tai vain silloin tällöin. Liity jäseneksi muutamalla klikkauksella ja …

Finnair Plus on Finnairin kanta-asiakasohjelma. Finnair Plus -jäsenenä voit kerätä ja käyttää pisteitä ja nauttia lukuisista eduista ja palkinnoista. Liity nyt!

Finnair Plus -edut ja -tuotteet

Finnair Plus -edut ja -tuotteet | Finnair Shop

Yhdistä Finnair Plus -tilisi Epassi mobiilisovellukseen ja maksa pisteilläsi lounas, kuntosalijäsenyys, elokuvalippu, hieronta tai mikä tahansa palvelu yli …

Finnair Plus -palvelut

Haku | Finnair Shop

Finnair Lounget Finnair Plus Silver-tason jäsenille (rahalla tai rahan ja pisteiden yhdistelmällä). Lunasta Lounge Pass-sisäänpääsy.

Finnair Shop tarjoaa laajan valikoiman tuotteita aina matkatarvikkeista, kosmetiikasta ja kodin tarvikkeista suosittuihin suomalaisten brändien tuotteisiin. Voit maksaa ostoksesi Finnair Plus -pisteillä, rahalla tai näiden kahden yhdistelmällä.

Finnair Plus | Aurinkomatkat

Finnair Plus -jäsenenä ansaitset kaikista Aurinkomatkojen lomista sekä ennakkoon varatuista retkistä taso- ja palkintopisteitä.

Kerää ja käytä Finnair Plus -pisteitä! Kaikki Aurinkomatkojen lomat kerryttävät Finnair Plus -pisteitä. Liity Finnair Plus -jäseneksi!

Finnair Plus -pisteitä vakuutuksista – Fennia

Finnair Plus -pisteitä vakuutuksista

Finnair Plus -pisteiden määräytyminen henkivakuutuksesta. Ostaessasi korvaussummaltaan vähintään 20 000 euron suuruisen henkivakuutuksen verkosta, ansaitset 5 …

Oletko Finnair Plus -jäsen? Saat nyt Finnair Plus -pisteitä terveys- ja henkivakuutuksistamme.

Kerää Finnair Plus -palkintopisteitä – Risteilykeskus

Kerää Finnair Plus -palkintopisteitä | Risteilykeskus

Ansaitset Finnair Plus -palkintopisteitä Risteilykeskuksen kautta varaamistasi kansainvälisistä risteilyistä.

Finnair Plus -palkintopisteitä Ecster-kortilla 31.3. asti

Finnair Plus -palkintopisteet | Ecster

Finnair Plus -sivuilta löydät laajan valikoiman tuotteita ja palveluita, joita voit hankkia keräämilläsi palkintopisteillä tai pisteiden ja rahan yhdistelmällä.

Jokainen Ecster-kortilla maksettu ostos kerryttää Finnair Plus -palkintopisteitä. Pisteitä voit käyttää matkustamiseen tai vaikka ravintolaherkutteluun, liikuntaan, leffalippuihin, Finnair Shopin etutuotteisiin tai Museokorttiin! Nyt voit maksaa palkintopisteillä myös ePassi-sovelluksessa.

Finnair Plus käyttöpaikoille – Epassi

Finnair Plus käyttöpaikoille

Verohallinnon luontoisetupäätös ei siis rajoita Finnair Plus -pisteiden käyttämistä millään tavalla. Lunch final. Lounas; Sportti Liikunta; Theatre Kulttuuri …

Finnair ja Epassi aloittavat yhteistyön, joka mahdollistaa Finnair Plus -pisteillä maksamisen Epassin käyttöpaikkaverkostossa.

Keywords: finnair plus, finnair jäsenyys