Hotelli finn

Hotelli Finn: Edullinen hotelli Helsinki

Edullinen hotelli Helsinki | Hotelli Finn

Edullinen hotelli Helsingin ydinkeskustassa. Hyvinvarustellut, viihtyisät ja hiljaiset huoneet. Haluatko nukkua hyvin? Varaa huone tästä!

Hotel Finn, Helsinki – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Hotel Finn. 2.5 tähden majoituspaikka. Lemmikkieläimille sopiva hotelli ostoskeskuksen yhteydessä, kävelymatkan päässä sijaitsee Ateneumin taidemuseo.

Tämä hotelli sijaitsee Stockmannin tavarataloa vastapäätä ja 5 minuutin kävelymatkan päässä Helsingin päärautatieasemalta.

Hotel Finn – Helsinki | Hotels.com

Hotelli Finn on perustettu vuonna 2010. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Hotelli. Yhtiön toimitusjohtaja on Tio …

Näytä majoituspaikan Hotel Finn tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Asiakkaat pitävät majoituspaikan sijainnista. Ateneumin taidemuseo sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tämä hotelli tarjoaa asiakkaiden käyttöön ilmaisen Wi-Fi-yhteyden sekä välipalabaarin ja pysäköinnin. 

Hotelli Finn – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät – Finder.fi

Nuorekas Hotelli Finn tarjoaa vierailleen kohtuuhintaista ja laadukasta majoitusta aivan Helsingin ydinkeskustassa. Ammattitaitoinen ja ystävällinen …

Katso Finder.fi:stä yhtiön Hotelli Finn (2327385-3) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Hotel Finn | My Helsinki

Sivu · Hotelli · Kalevankatu 3 B, Helsinki, Finland · +358 9 6844360 · reservations@hotellifinn.fi · hotellifinn.fi · Nyt suljettu · Lisätietoja henkilöstä Hotel Finn.

Hotel Finn | Helsinki – Facebook

Hotelli Finn – Helsinki, Finland – Tripadvisor

HOTELLI FINN $83 ($̶1̶0̶3̶) – Updated 2023 Prices & Hotel Reviews – Helsinki, Finland

Now $83 (Was $̶1̶0̶3̶) on Tripadvisor: Hotelli Finn, Helsinki. See 781 traveler reviews, 447 candid photos, and great deals for Hotelli Finn, ranked #31 of 78 hotels in Helsinki and rated 4 of 5 at Tripadvisor.

Hotelli Finn, Helsinki, Suomi – Trivago

Hotelli Finn, Helsinki, Suomi – www.trivago.fi

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli Finn kohteessa Helsinki, Suomi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät myös 105 valokuvaa ja 1920 arvostelua. Hotelli? trivago!

Keywords: hotelli finn, hotelli finn helsinki