Hotelli hiittenharju omistaja

”Se oli isän elämäntyö”, sanoo tulipalossa tuhoutuneen hotelli …

”Se oli isän elämäntyö”, sanoo tulipalossa tuhoutuneen hotelli Hiittenharjun yrittäjäsuvun Toni Tyrjy – Kotimaa | HS.fi

Kiinteistö Hiittenharju on perustettu vuonna 2012. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Turku, ja pääasiallinen toimiala Kiinteistöhallinto.

Harjavallan Hotelli Hiittenharjussa oli vanhaa glamouria, Toni Tyrjy kuvailee isänsä perustamaa hotellia. Kuivuus ja helle vaikeuttivat keskiviikkoisia sammutustöitä ja aiheuttivat myös maastopalon vaaran.

Kiinteistö Hiittenharju – Y-tunnus: 2496665-1 – Finder

Hotelli hiittenharju:n parikymppinen omistajajätkä on ainakin niin täynnä itseään ettei tosikaan. Varmaan isältään saanut hotellin perintönä.

Hotelli Hiitenharjun – Salainen Sopimus – – Suomi24 Keskustelut

Hotelli Hiitenharjun – Salainen Sopimus – – Suomi24 Keskustelut

15.7.2021 — Hiihtokeskuksen motellina aloittanut Hotelli Hiittenharju koki … kun edelliset omistajat eivät olleet pitäneet hotellista hyvää huolta.

Paljastuksia Hotelli Hiiteharjun toiminnasta. Porin lähettyvillä oleva hotelli ja S kauppa ovat tehneet pimeän diilin. Entinen S-kaupan työntekijä palja…

Hurjimpina aikoina Hiittenharjulla tanssittiin kahdeksan kertaa …

Hurjimpina aikoina Hiittenharjun motellilla tanssittiin kahdeksan kertaa viikossa – Satakunta – Satakunnan Kansa

14.7.2021 — Raivoisasti edenneessä tulipalossa keskiviikkona illalla Harjavallassa tuhoutunut hotelliravintola Hiittenharju kuuluu Tyrjyn …

Hiihtokeskuksen motellina aloittanut Hotelli Hiittenharju koki myös alennuksen päivät. Vaikeimpina aikoina aikoina ravintola menetti anniskelulupansakin.

ex-toimitusjohtaja purkaa tuntojaan: ”Hirveintä, mitä saattoi …

Liekit nielivät perheyrityksen Harjavallassa – ex-toimitusjohtaja purkaa tuntojaan: ”Hirveintä, mitä saattoi odottaa” – Kotimaa – Ilta-Sanomat

22.12.2022 — Hotelli Hiittenharjussa majoitus onnistuu. Varauksen voit tehdä helposti verkkokauppamme kautta. Ei aamiaista. Hotelli Hiittenharjun …

”Kaikki vanhat muistot häviävät…”

Hotelli Hiittenharju – Hotelli ja majoitus Satakunta Pori …

Hotelli Hiittenharju – Hotelli ja majoitus Satakunta Pori – Kokous- ja lomahotelli Hiitenharju toivottaa teidät tervetulleeksi Satakunnan sydämeen. Hotelli Hiittenharjussa voi yöpyä kodikkaasti, nauttia herkullisesta ruuasta ja hyvästä viihteestä, järjestää kokouksia, koulutuksia ja juhlia.

14.7.2021 — Harjavallassa sijaitseva Hotelli Hiittenharju tuhoutui tulipalossa … suihkuremontin asunnon omistajan vastuulle – joutui itse maksajaksi.

Hotelli Hiittenharju paloi korjauskelvottomaksi Harjavallassa

Iltalehti

1.9.2021 — Hiittenharjun hotellipalo Harjavallassa 14.7.2021. Kuvassa myös paloauto. Avaa kuvien katselu … Yle ei ole tavoittanut hotellin omistajaa.

Harjavallan rajun hotellipalon syttymissyyn selvitys jatkuu – YLE

Harjavallan rajun hotellipalon syttymissyyn selvitys jatkuu – poliisi arvioi tutkinnan valmistuvan viimeistään ennen joulua

jatkaa isänsä Toni Tyrjyn ja vaarinsa Seppo Tyrjyn työtä Hotellin … samalla myös Harjavallassa vuodesta 1970 toimineen Hotelli Hiittenharjun ruorissa on …

Poliisi on tutkinut Satakunnassa Harjavallassa heinäkuun puolivälissä syttynyttä Hiittenharjun hotellipaloa tiiviisti. Enää palopaikalla ei tehdä tutkimuksia. Palon syyn selvittelyä on viivyttänyt loma-aika.

Johdossa jo kolmas sukupolvi – Satakunnan Viikko

Johdossa jo kolmas sukupolvi | Satakunnan Viikko

Sep­po Tyr­jyn 1960-lu­vun alus­sa pe­rus­ta­ma Ra­vin­to­la Kai­vo­puis­to on läh­te­mä­tön osa rau­ma­lais­ta ra­vin­to­la­his­to­ri­aa. Kai­vo­puis­tos­sa oli ni­mit­täin ka­naa­li­kau­pun­gin en­sim­mäi­nen ke­sä­te­ras­si. Sit­tem­min Tyr­jyn toi­mes­ta sai­vat al­kun­sa myös Kal­li­o­ho­vi-, Pur­si­ka­si­no- ja Mus­tan Kis­san Kel­la­ri -ni­mi­set suo­sik­ki­ra­vin­to­lat.

Keywords: hotelli hiittenharju omistaja, hotelli hiittenharju taloustiedot