Hotelli sirkantähti ravintola

Sirkantähti Ravintola -Levi – Lapland Hotels

Lapland Hotels Sirkantähden bistro henkinen ravintola Levillä on yhdistelmä maistuvaa pohjoista ruokaa ja laadukkaimpia viinejä.

Lapland Hotels Sirkantähti – ravintola – Levi

Lapland Hotels Sirkantähti – ravintola

The completely refurbished restaurant of Lapland Hotel Sirkantähti now serves scrumptious food in a bistro-like environment.

Täysin uudistunut Lapland Hotel Sirkantähden ravintola on nyt kattaus bistrohenkistä seurustelua ja maistuvaa ruokaa. Se tarjoilee kohokohdan ulkoilupäivälle ja hyvän ruuan siivittämän seurusteluhetken isommallekin porukalle.

Lapland Hotels Sirkantähti – restaurant – Levi

Lapland Hotels Sirkantähti – restaurant

Lapland Hotels Sirkantähti, Sirkka, Lappi, Finland. … hotellit/levi/lapland-hotels-sirkantahti/esiintyjat.html … tänään klo 20 ravintolaamme

The completely refurbished restaurant of Lapland Hotel Sirkantähti now serves scrumptious food in a bistro-like environment.

Lapland Hotels Sirkantähti | Sirkka – Facebook

Tässä hotellissa Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös ravintola. Kaikkiin huoneisiin kuuluu kaapelikanavat ja kahvinkeitin.

Lapland Hotels Sirkantähti – Kittilä

Lapland Hotels Sirkantähti – Kittilä | Hotels.com

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Lapland Hotels Sirkantähti. … Tässä hotellissa on saatavilla ilmainen langaton internetyhteys, pysäköinti ja ravintola.

Näytä majoituspaikan Lapland Hotels Sirkantähti tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Market Square, Levi sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös ravintola. Kaikkiin huoneisiin kuuluu kaapelikanavat ja kahvinkeitin. 

Lapland Hotels Sirkantähti | 2023 hinnat >> ebookers.fi

Tosi toimiva yhdistelmä hotellia hyvällä aamiaisella ja “mökkielämää” saunalla … Sirkantähden omassa ravintolassa tarjoillaan paikallisia erikoisuuksia, …

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Lapland Hotels Sirkantähti. Market Square, Levi sijaitsee kävelyetäisyydellä. Tässä hotellissa on saatavilla ilmainen langaton internetyhteys, pysäköinti ja ravintola. Huoneissa on kaapelikanavat ja kahvinkeittimet.

Lapland Hotels Sirkantähti (Hotelli), Levi (Suomi) tarjoukset

Lapland Hotels Sirkantähti, Levi – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Lapland Hotels Sirkantähti sijaitsee Levin hiihtokeskuksessa 750 metrin päässä päähiihtohissistä, ja siellä voi nauttia perinteisiä lappilaisia ruokia.

Lapland Hotels Sirkantahti, Levi- Parhaat tarjoukset – Agoda

Lapland Hotels Sirkantähti Sirkka alk. 76 – KAYAK

Lapland Hotels Sirkantähti Sirkka alk. 76 € – vertaa huoneiden hinnat – KAYAK

Vertaile hintoja ja löydä paras Lapland Hotels Sirkantähti tarjous. Hinnat alk. 72 €.

Keywords: hotelli sirkantähti ravintola