Huomisen sää aura

Täsmäsää Aura – Foreca.fi

Tämän päivän ja huomisen sää. Sää tänään tiistaina. Pilvistä, päivällä melko pilvistä. Kuluvan päivän ylin lämpötila on -5 astetta ja alin -10 astetta.

Täsmäsää Aura. Paikkakuntakohtainen täsmäsää, tutkakuvat, havainnot, sade-ennusteet ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja ulkomaille.

Sää Aura 10 vrk – Foreca.fi

Katso sää tänään, huomenna ja seuraavat 10 päivää: sääsymboli, vuorokauden ylin ja alin lämpötila, tuuli ja sademäärä.

Sää Aura – Ilmatieteen laitos

Sää Aura – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta.

Aura | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Kellonaika, Ilmatieteen laitosSademäärä Ilmatieteen laitoksen mukaan. Sateen määrä Aura. Ei sadetta seuraavan 24 tunnin aikana.

Sää Aura huomenna – freemeteo.fi

Aura – Huomisen sää 19.2.2023. Lev.: 26,98 | Pit.: 97,95 | Ennuste korkeus: 1421m | Kartta. Aura, sää Huomennasunnuntai 19 helmikuuta 2023.

10 vrk:n sää-Aura, Varsinais-Suomen maakunta

Aura, Varsinais-Suomen maakunta 10 vrk:n sääennuste – The Weather Channel | weather.com

Iltapäivällä kehittyvää heikkoa lumisadetta. Ylin lämpötila 0ºC. Tuuli SE, nopeus 15−25 km/h. Lumisateen mahd: 80%. Lunta kertyy alle 2 cm. Kosteus88%.

Varaudu tulevaan tarkan 10 vrk:n ennusteen avulla kohteessa Aura, Varsinais-Suomen maakunta. Korkeimmat ja alimmat lämptötilat, sateen todennäköisyys – The Weather Channel ja weather.com

Auraamo | Aura – Facebook

Auraamo on Auran kunnan monitoimitalo, jossa on toimintaa kaikenikäisille…. … Huomisen Auran joulunavauksen 25.11. sää näyttää varsin suotuisalta!

Uutiset – Sateinen sää – YLE

Sateinen sää | Yle Uutiset

Ylen uutiset aiheesta ”Sateinen sää” nopeasti ja luotettavasti. … Aura-autoista hypättiin hiekoitusautoihin – Etelä-Savossa luvassa liukasta keliä joulun …

Ylen uutiset aiheesta ”Sateinen sää” nopeasti ja luotettavasti.

“Nyt jos koskaan ne suojakakkulat nenälle”, Ilmatieteen laitos …

Vuosi päättyy lauhana ja sateisena, luvassa myös navakkaa tuulta ja tuulenpuuskia – “Nyt jos koskaan ne suojakakkulat nenälle”, Ilmatieteen laitos muistuttaa | Uutissuomalainen | Itä-Savo

31.12.2022 — Sään poutaantuminen alkaa aamuyön tunteina lännestä, ja uuteen vuoteen … Huominen päivä on jo maan etelä- ja keskiosissa poutainen ja …

Uuttavuotta vietetään Suomessa tänään sateisessa ja lauhassa säässä, Ilmatieteen laitokselta kerrotaan.

Keywords: huomisen sää aura