Norwegian lähtöselvitys istumapaikka

Istumapaikkavaraus – Norwegian Air

Valitse mieluinen istumapaikka. Lentolippua varatessasi sinulla on mahdollisuus valita istumapaikkasi. Jos haluat tietyn istumapaikan tai istua osana toista …

Lähtöselvitys verkossa | Norwegian

Jollei lähtöselvityksen tekeminen ole mahdollista verkossa 48 tunnin sisällä koneen lähtöajasta, sinun pitää tehdä lähtöselvitys lentokentällä.

Istumapaikat lentokoneessa | Norwegian

Istumapaikat lentokoneessa. Vaikka olisit kokenut lentomatkustaja, on hyvä tietää, mitä lennoiltamme voi odottaa. Istumapaikkojen jakaminen.

Lähtöselvitys ja koneeseen nousu – Norwegian Air

Täältä löytyy kaikki tarvittava tieto siitä, milloin pitää olla viimeistään lähtöselvityksessä ja portilla eri kohteisiin matkustettaessa.

Istumapaikkakartat – Norwegian Air

Lähtöselvitys ja koneeseen nousu. Milloin, missä ja miten voit kirjautua sisään verkossa, lentoasemalla tai suoraan lähtöportilla. Erityispalvelut.

Lähtöselvitys lentokentällä – Norwegian Air

Tee lähtöselvitys nopeasti ja helposti lentoasemalla itsepalvelukioskeissa tai tiskillä.

Vinkkejä matkustamiseen lasten kanssa – Norwegian Air

Muista varata istumapaikat. Varmista, että perheenjäsenet saavat vierekkäiset istumapaikat. Jos varaat LowFare+- tai Flex-liput, paikkavaraus sisältyy hintaan.

Lähtöselvityksen määräajat – Norwegian Air

Älä myöhästy lennolta! Tarkista lähtöselvityksen, matkatavaroiden luovutuksen ja koneeseen nousun määräajat eri kohteille.

Lisäpalveluiden maksut – Norwegian Air

LowFare: 9 – 50 EUR lentokentällä henkilöä ja lentoa kohden · LowFare+: Tavallinen istumapaikkavaraus sisältyy hintaan · Flex: Istumapaikan varaaminen sisältyy …

Minun matkani – Norwegian Air

Tee muutoksia, suorita lähtöselvitys, lisää lisäpalveluja ja hae matkustusasiakirjasi sekä vahvistuksesi. Minulla on jo profiili. Hallitse varauksiasi, suorita …

Keywords: norwegian lähtöselvitys istumapaikka