Sää bulgaria

Sää Bulgaria – Foreca.fi

Sääuutiset | Ensimmäistä talvilomaviikkoa vietetään talvisessa säässä – pian luvassa yksi kuluvan talven kylmimmistä öistä Julkaistu tänään klo 18.35 …

Sääennusteet, havainnot, sääkartat ja paljon muuta koko maailmaan.

Sää ja ilmasto – Sunny Beach – Apollomatkat

Sää Burgas 10 vrk – Foreca.fi

Katso sää tänään, huomenna ja seuraavat 10 päivää: sääsymboli, vuorokauden ylin ja alin lämpötila, tuuli ja sademäärä.

Sää – Bulgaria – Napsu

Sää ja ilmasto – Sunny Beach | Apollomatkat

Katso millainen on Bulgarian sää. Napsun sääsivulta näet myös 7 päivän sääennusteen sekä keskimääräiset lämpötilat ja sademäärät kuukausittain.

Katso sää ja ilmasto kohteessa Sunny Beach: päivän ja yön alin lämpötila, veden lämpötila, sademäärä, poutapäivien määrä ja aurinkoiset tunnit/vrk.

Burgas, Burgasin alue – Kuukausittainen sää – AccuWeather

Get the monthly weather forecast for Burgas, Burgasin alue, Bulgaria, including daily high/low, historical averages, to help you plan ahead.

Bulgaria – Sää ja lämpötila | TUI.fi

Burgas, Burgasin alue, Bulgaria: Kuukausittainen sää | AccuWeather

Katso tietoa Bulgarian säästä: päivän ja yön keskilämpötilat, meriveden lämpötila sekä poutapäivien määrä eri kuukausina ja eri kohteissa Bulgariassa.

Get the monthly weather forecast for Burgas, Burgasin alue, Bulgaria, including daily high/low, historical averages, to help you plan ahead.

Bulgaria sää kesäkuu 2023 – Sääennuste.com

Bulgaria lämpötilat vaihtelevat kesäkuusaa 11°C ja 24°C välillä. Se on kesäkuulee lauhkeaa, mutta suosittelemme kaiken varalta ottamaan lämmintä mukaan.

Bulgarian sää ja ilmasto – Kerran elämässä

Bulgaria sää kesäkuu 2023 | Sääennuste.com

heinäkuu keskiverto sää Bulgaria. Bulgaria lämpötilat vaihtelevat heinäkuusaa 13°C ja 27°C välillä. Se on heinäkuulee lauhkeaa, …

Tarkista kesäkuun 2023 sääennusteiden keskiarvo sijainnissa Bulgaria, mukaanlukien lämpötilat ja sadepäivien määrä. Näe Bulgaria päivittäinen sää kesäkuusaa 2021 kalenteristamme.

Sofia, Bulgaria | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Bulgaria sää heinäkuu 2023 | Sääennuste.com

Bulgarian sää ja ilmasto … Vaikka Bulgaria sijaitseekin Mustanmeren rannalla ja eteläisessä Euroopassa, muistuttaa vuoristoisen maan ilmasto mannerilmastoa eli …

Tarkista heinäkuun 2023 sääennusteiden keskiarvo sijainnissa Bulgaria, mukaanlukien lämpötilat ja sadepäivien määrä. Näe Bulgaria päivittäinen sää heinäkuusaa 2021 kalenteristamme.

Bulgarian sää ja ilmasto – Kerran elämässä

Kellonaika, Ilmatieteen laitosSademäärä Ilmatieteen laitoksen mukaan. Sateen määrä Sofia, Bulgaria. Ei sadetta seuraavan 24 tunnin aikana.

Vaikka Bulgaria sijaitseekin Mustanmeren rannalla eteläisessä Euroopassa, muistuttaa vuoristoisen maan ilmasto mannerilmastoa eli kesät ovat kuumat ja talvet kylmät.

Keywords: sää bulgaria