Scandic kallio

Scandic Kallio | Helsinki | Scandic Hotels

Uudistettu ja rento hotelli keskellä Helsingin kiehtovan boheemia Kallion kaupunginosaa, hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen äärellä.

Scandic Kallio (Hotelli), Helsinki (Suomi) tarjoukset

Scandic Kallio, Helsinki – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Näytä majoituspaikan Scandic Kallio tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus.

Scandic Kallio sijaitsee vain 250 metrin päässä tunnetulta Kallion kirkolta ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Linnanmäen huvipuistosta.

Scandic Kallio – Helsinki | Hotels.com

Rento ja raikas hotelli keskellä boheemin Kallion kaupunginosaa henkii alueen autenttisuutta ja rosoisuutta. … Valokuva Scandic Hotels Oy. Scandic Kallio.

Näytä majoituspaikan Scandic Kallio tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Liikematkustajat pitävät majoituspaikan ilmaisesta aamiaisesta. Helsinginkatu sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tämä hotelli tarjoaa asiakkaiden käyttöön ilmaisen Wi-Fi-yhteyden sekä baarin ja kuivapesulapalvelun. 

Hotel Scandic Kallio, (Helsinki, Suomi) – Trivago

Hotelli Hotel Scandic Kallio, Helsinki, Suomi – www.trivago.fi

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli Hotel Scandic Kallio kohteessa Helsinki, Suomi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät myös 113 valokuvaa ja 2004 arvostelua. Hotelli? trivago!

Scandic Kallio, Helsinki – Logitravel.fi

Scandic Kallio, Helsinki – logitravel

Scandic Kallio en Helsinki: Mielipiteet, valokuvat, sijainti, palvelut. Löydä nähtävyydet hotellin läheisyydestä ja varaa sivulta logitravel.

Scandic Kallio Helsinki alk. 72 € – vertaa huoneiden hinnat

Scandic Kallio Helsinki alk. 76 € – vertaa huoneiden hinnat – KAYAK

Vertaile hintoja ja löydä paras Scandic Kallio tarjous. Hinnat alk. 71 €.

Scandic Kallio – My Helsinki

Keywords: scandic kallio, hotelli kallio, scandic+kallio+lantinen+brahenkatu+2