Scandic rukahovi pysäköinti

Scandic Rukahovi – Pysäköinti

Meillä sinun ei tarvitse murehtia pysäköinnistä. Hotellissamme on joko ulkopysäköintialue tai pysäköintihalli. Jos tilaa ei ole, neuvomme lähimmän alueen.

Scandic Rukahovi | Hotellit Ruka

Perinteisen tyylikäs tunturihotelli Rukan parhaalla paikalla. Aito ski-in ski-out, tasokkaat huoneet ja huoneistot sekä monipuoliset ravintolapalvelut.

Scandic Rukahovi – Kuusamo – Hotels.com

Scandic Rukahovi – Kuusamo | Hotels.com

Scandic Rukahovi tarjoaa suoran yhteyden rinteeseen, ja se sijaitsee vain 0,1 kilometrin päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet.

Näytä majoituspaikan Scandic Rukahovi tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Liikematkustajat pitävät majoituspaikan ilmaisesta aamiaisesta. Rukan laskettelurinteet sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tämä hotelli tarjoaa asiakkaiden käyttöön ilmaisen Wi-Fi-yhteyden sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. 

Parkkipaikat – Ruka

Runsaasti pysäköintitilaa Rukan ympäristössä | Ruka.fi

Hotelli oli mukava, sisustus kiva ja sijainti hieno. Liian pieni ja kaukana sijaitseva parkkipaikka hankaloitti elämää. Aamiainen oli riittävä, mutta ei …

Omalla autolla Rukalle saapuville on käytössä runsaasti pysäköintitilaa. Puolilämmin Rukan parkkihalli palvelee rinteiden vieressä Rukan kylässä.

Scandic Rukahovi, Ruka – Logitravel.fi

Scandic Rukahovi, Ruka – logitravel

Oikeiden asiakkaiden arvosteluja majoituspaikalle Scandic Rukahovi, … Lemmikkiystävällinen; Ravintola; Businesspalvelut; Pysäköinti saatavilla.

Scandic Rukahovi en Ruka: Mielipiteet, valokuvat, sijainti, palvelut. Löydä nähtävyydet hotellin läheisyydestä ja varaa sivulta logitravel.

Scandic Rukahovi | 2023 hinnat >> ebookers.fi

Kaikki huoneet sisältävät aamiaisen. Hotellissa on maksuton ulkopysäköinti lämpöpistokkeilla sekä maksullinen parkkihalli. Parkkipaikkaa ei voi varata etukäteen …

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Scandic Rukahovi. Asiakkaat pitävät majoituspaikan ilmaisesta aamiaisesta. Rukan laskettelurinteet sijaitsee kävelyetäisyydellä. Tässä hotellissa on saatavilla ilmainen langaton internetyhteys, ravintolaa ja baaria.

Scandic Rukahovi: arvostelut, tarjoukset ja kuvat 2023

Scandic Rukahovi: arvostelut, tarjoukset ja kuvat 2023 − Expedia.fi

Yövy tässä 3,5 tähden hiihtoon sopivassa hotellissa kohteessa Kuusamo. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja 2 ravintolasta. Asiakkaamme kehuvat majoituspaikan aamiaista ja mukavia huoneita arvosteluissaan. Lähellä sijaitsee Etutuoli ja Rukan hyppyrimäet, jotka ovat suosittuja nähtävyyksiä. Oikeiden asiakkaiden arvosteluja majoituspaikalle Scandic Rukahovi, viimeisimmät hinnat ja saatavuus – varaa nyt.

Scandic Rukahovi | imt.fi – Ikaalisten Matkatoimisto

Scandic Rukahovi (Hotelli) (Suomi) tarjoukset – Booking.com

Scandic Rukahovi, Ruka – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Scandic Rukahovi sijaitsee Rukan hiihtokeskuksen sydämessä. Laskettelurinteet ja 500 km:n latuverkosto ovat vain 100 metrin päässä.

Keywords: scandic rukahovi pysäköinti