Tallink city hotelli

Tallink City Hotel

Tallink City Hotel – Tallink Hotels

Tervetuloa hotelliin, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Tallinnan keskustassa. Nykyaikaisista huoneistamme löydät kaiken, mitä tarvitset rentoutumiseen.

Tallink Hotels: Kotisivu

Kotisivu – Tallink Hotels

Tallink Express hotelli. Ystävällisillä hinnoilla ja värikkäillä huoneilla varustettu hotelli sijaitsee risteilysataman ja vanhankaupungin välissä.

Tarjoamme kaikenikäisille viihtyisiä ja joustavia majoitusvaihtoehtoja, vertaansa vailla olevia makuelämyksiä, virkistäviä rentoutumiselämyksiä ja huipputason tapahtumien hallintaa.

Tallink City Hotel, Tallinna – Booking.com

Tallink City Hotel, Tallinna – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Tallink City Hotel sijaitsee vain 4,1 kilometrin päässä lentokentältä. Voit nauttia aterioita majoituspaikan ravintolassa ja hemmotella itseäsi hieronta- …

Aivan Tallinnan keskiaikaisen vanhankaupungin ulkopuolella sijaitsevassa 4 tähden Tallink City -hotellissa yhdistyvät hyvä sijainti ja korkea laatu.

Tallink City Hotel | imt.fi – Ikaalisten Matkatoimisto

Tallink City Hotel | imt.fi

Tallink City Hotel – Tallinna | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Tallink City Hotel tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Liikematkustajat ylistävät majoituspaikan aamiaista. Viru Keskus -ostoskeskus sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tämä hotelli tarjoaa asiakkaiden käyttöön ilmaisen Wi-Fi-yhteyden sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntosalin. 

Tallink City Hotel – Vinkit Tallinnaan

Tallink City Hotel – Vinkit Tallinnaan – Lyhyt Oppimäärä Tallinnaa

Tallink City Hotel sijaitsee aivan Tallinnan ydinkeskustassa, Viru Keskusta vastapäätä. Tässä laivayhtiö Tallinkin omistamassa hotellissa on

Tallink City Hotel – Matkapojat

Tallink City Hotel | Matkapojat

Tallink City -hotelli sijaitsee aivan Tallinnan ytimessä vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä vanhastakaupungista. Modernin hotellin lähellä loistavat ostosmahdollisuudet.

Esittelyssä uudistunut Tallink City Hotel ja sen De luxe- …

Esittelyssä uudistunut Tallink City Hotel ja sen De luxe-huone

Tiesitkö, että alkaen 6000 pisteellä + 20 eurolla saat korotettua Tallink City-hotellin huonevarauksesi Standard-huoneesta De luxe-huoneeseen? Millainen hotelli ja kannattaako tasokorotus? Postauksessa kokemuksia Tallink City-hotellista ja sen De luxe -huoneesta.  

Tallink City Hotel: arvostelut, tarjoukset ja kuvat 2023

Tallink City Hotel: arvostelut, tarjoukset ja kuvat 2023 − Expedia.fi

Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Tallinna. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, aamiaisesta ja huonepalvelusta. Asiakkaamme kehuvat majoituspaikan aamiaista arvosteluissaan. Lähellä sijaitsee Viru Keskus -ostoskeskus ja Viron taideakatemia, jotka ovat suosittuja nähtävyyksiä. Oikeiden asiakkaiden arvosteluja majoituspaikalle Tallink City Hotel (Keskusta), viimeisimmät hinnat ja saatavuus – varaa nyt.

Keywords: tallink city hotelli